Pesto, pinaatti & tomaatti pasta
torstaina, elokuuta 11, 2016
Rakastan Vapiano-ravintolan
ruokia. Välillä saatan herätä viikonloppuaamuna tietäen heti, että tänään on ihan pakko päästä Vapianoon syömään. Olen monesti yrittänyt tehdä samanlaisia pastoja ja erityisesti Caesar-salaattia
tuplabroilerilla ja kaikilla mausteilla, mutta en ole vieläkään löytänyt
Caesar-kastikkeelle ohjetta. Mikään kokeilemani ei maistu samalle kuin aito versio! Mutta tämä
pasta on aivan kuin Vapianossa söisi. Kokeilkaa!
PESTO, PINAATTI & TOMAATTI PASTA
5 hengelle
500g pastaa valintasi mukaan (suosittelen Fettucine-tuorepastaa
tai kuivaa Tagliatellea, mutta kaikki käy)
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi
4 dl ruokakermaa
hyppysellinen chiliä
6 rkl pestoa
1 pussillinen pakastettua pinaattia
1 rasia kirsikkatomaatteja halkaistuina 1/2 puskallinen basilikan lehtiä pieneksi leikeltynä
Ota pinaatti pakkasesta sulamaan hieman ennen kuin alat
valmistaa ruokaa.2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi
4 dl ruokakermaa
hyppysellinen chiliä
6 rkl pestoa
1 pussillinen pakastettua pinaattia
1 rasia kirsikkatomaatteja halkaistuina 1/2 puskallinen basilikan lehtiä pieneksi leikeltynä
Kuullota murskattu valkosipuli oliiviöljyssä, syvässä pannussa. Älä anna palaa!
Lisää kerma ja chili. Anna kiehahtaa.
Laske lämpöä ja anna muhia noin 5min.
Keitä pasta. Ole tarkka keitinajasta, jotta saat täydellistä Al dente -pastaa!
Lisää pesto ja pinaatti. Kun pinaatti on sulanut, anna vielä muhia hiljalleen noin 5min.
Siirrä pannu pois liedeltä ja lisää halkaistut tomaatit ja basilika kastikkeeseen.
Nyt kastike on valmista ja voit lisätä pastan joukkoon!
Hyvää ruokahalua!
0 kommenttia