Pororulla

lauantaina, joulukuuta 30, 2017

Tämä kädenkäänteessä syntyvä herkku on jo ikuisuuden kuulunut juhlaviin seisoviin pöytiimme. Ohje on äitini. Viimeksi tämä juhlisti alkupalapöytäämme itsenäisyyspäivänä. Päätin nyt tehdä tätä New Years -juhlaamme, jota ei nyt sitten järjestetäkään. Meille piti tulla paljon mieheni kavereita perheineen, osa ensimmäistä kertaa, mutta nuorimmaiseni, joka oli koko joulun ajan sairaana ja joka ehti olla jopa päivän terveenä, alkoi oksentamaan viime yönä niin, että koko hänen huoneensa meni pesuun. Siis ihan kaikki: seinät, matto, sänkyvaatteet, kaikki.

Olen jo eilen tehnyt suurimman osan ruokia valmiiksi ja ruokaa on PALJON! En tajua mitä teemme sille. Pakko varmaan yrittää pakastaa kaikki minkä voi ja syödä loput. Seisovassa pöydässämme piti olla tarjolla:

Pororulla 
Kylmäsavulohi Canape löytyy TÄÄLTÄ
Poro Canape löytyy TÄÄLTÄ

Antipasti-salaatti
Pastasalaatti
Filorulla löytyy TÄÄLTÄ
Rosé Paahtopaisti
Yrttiset lihapullat

Sitruunainen Cheesecake löytyy TÄÄLTÄ
Kahvi ja suklaakonvehteja


PORORULLA

2pkt Kylmäsavuporonpaistileikkelettä (á 80g)
1pkt Mustapippurituorejuustoa

 Asettele leikkeleet levyksi lomittain. (Mielestäni Lidlin kylmäsavuporo leikkeleet ovat parempia kuin muut kokeilemani, sillä ensinnäkin ne ovat edullisempia ja toiseksi ne ovat ohuempia.)



 Levitä Mustapippurituorejuustoa varovasti molempiin reunoihin. Eli siihen reunaan mistä aloitat pyörittämään levyä rullalle ja siihen mihin pyörittäminen loppuu. Saat ikään kuin liimattua leikkeleet pötköön kiinni jälkimmäisellä tuorejuustoaalueella. 





 Pyöräytä pötköt kelmuun ja aseta ne jääkaappiin odottamaan H-hetkeä.


 Leikkaa pötköistä kiekkoja tarjolle asetettaessa. Ja vuolaa! Herkku on valmis 😊




Kiitos, että olette seurailleet postailuitani! Toivon teille ja perheillenne kaikkea hyvää vuodelle 2018!

Soitelaan ja laulellaan taas pian!

Salla

You Might Also Like

0 kommenttia