Poro Canape
lauantaina, joulukuuta 30, 2017Tämä resepti on makumuistin perusteella kokeilemalla koodattu omaohje. Mielestäni poromössö on erinomaista ruisnapin päällä ja kuivan kuohuviinin kera tarjoiltuna 😋 Jos olet KETO, kosvaa ruisnappi KETO-leivällä tai vaikkapa endiivi-salaatin lehdellä.
PORO CANAPE
100g Pororouhetta
300g Créme Fraichea
1/2 punasipuli hienonnettuna
koristeluun jotain vihreää
Silppua sipuli pieneksi. Sekoita Créme Fraiche, pororouhe ja sipulisilppu keskenään. Aseta mössö jääkaappiin tekeytymään pariksi tunniksi. Tarjolle asetettaessa laita pieni nokare ruisnapille. Koristele jollain vihreällä.
Soitellaan ja laulellaan taas!
Salla
Soitellaan ja laulellaan taas!
Salla
0 kommenttia