Fetatomaatti
maanantaina, tammikuuta 06, 2020Tämä on ihana lisuke ja salaatin korvike. Todella raikas ja nopea tehdä. Voit tehdä nämä maustumaan jo hyvissä ajoin ennen tarjoamista. Tarjoa kylmänä.
FETATOMAATTI
4-5 annosta
4-5 pihvitomaattia tai muuten vaan isoa tomaattia
100 g fetaa öljymarinadissa
muutama oksa tuoretta basilikaa
15 mustaa oliivia
kastike
2 rkl öljymarinadia
2 rkl sitruunan mehua
1-2 tl sokeria
1. Leikkaa tomaatin kannet ja koverra tomaattien sisusta pois lusikalla. (Ylimääräisen tomaatin voi käyttää vaikka pastakastikkeeseen.)
2. Murenna kulhoon valutettu feta ja silppua tomaattien kannet mukaan. Hienonna basilika ja oliivit. Sekoita ne juuston joukkoon.
3. Sekoita kastikkeen aineet ja kaada seos juuston joukkoon. Sekoita ja täytä tomaatit täytteellä. Laita tomaatit jääkaappiin maustumaan. Tarjoa liharuokien lisukkeena.
Soitellaan ja laulellaan taas pian!
Salla
0 kommenttia