Yrttituorejuustolla täytetyt broilerirullat
lauantaina, lokakuuta 17, 2020Täytyy tunnustaa, että meillä pukeudutaan lauantai-iltaisin dinnerille perheen kesken 🙊 Vähän niin kuin joskus 100v sitten. Erona 100-vuodentakaiseen elämään on se, että meillä ei ole palvelusväkeä tekemässä ruokaa 😄 Teemme sen itse. Suunnittelemme aina jotain kivaa ”ravintolaruokaa”. Tämä tapamme alkoi silloin, kun lapset olivat ihan pieniä, eikä IKINÄ päästy mihinkään. Halusimme tehdä eron arki-illan ja lauantain vapaaillan välille. Teen usein 6-7 päiväistä työviikkoa (5 päivänä 11h/pv ja la-su vain 5-6h/pv), joten se on tärkeää. Dinnerillä on ihana jutella lasten kanssa kaikenlaista. Kuulumisia viikolta, koulujutuista, maailman tilanteesta, politiikasta, sijoittamisesta, muodista, treenaamisesta... kaikesta mahdollisesta.
Aloitamme yleensä illallisen valmistamisen noin klo 19.00 ja pääsemme syömään 21.00 tienoolla etelä-eurooppalaiseen tyyliin. Eilen yrttituorejuustolla täytetyt broilerirullat hieman ”räjähtivät” uunissa. Niistä ei tullutkaan niin nättejä kuin kuvittelimme, mutta sitäkin maukkaampia onneksi 😋 Tarjosimme näitä Tattirisoton kaverina (ohje siihen löytyy TÄÄLTÄ). Rullat on helppo ja nopea valmistaa.
YRTTITUOREJUUSTOLLA TÄYTETYT BROILERIRULLAT
1kg broilerin minuuttipihvejä
2 pkt yrttituorejuusto (minulla oli Violan laktoositon)
puska tuoretta basilikaa
coctailtikkuja
öljyä paistamiseen
1. Nuiji broilerin minuuttipihvejä litteämmiksi.
2. Levitä tuorejuusto fileiden päälle.
3. Silppua basilikaa tuorejuuston päälle.
4. Kääri fileet rullalle ja kiinnitä tikuilla.
5. Asettele öljytylle vuoalle ja paista 200 asteessa kypsiksi 30-45 minuuttia.
Soitellaan ja laulellaan taas!
Salla
0 kommenttia