El Pollo Loco -keitto

keskiviikkona, marraskuuta 25, 2020

Tänään mieheni halusi meksikolaista ruokaa ja minun teki ihan hulluna mieli jotain ihanaa keittoa. Niinpä päädyimme kompromissina tekemään tällaista hullun hyvää meksikolaisia makuja täynnä olevaa kanakeittoa.  Siitä tuli El Pollo loco-keitto 😋 


EL POLLO LOCO -KEITTO

800g Grillattua kanaa
2 rl oliivi öljyä
1 iso sipuli
6 valkosipulin kynttä
2 rl kuminaa
1 rl kuivaa oreganoa
1,5 rl chili powderia
2 tölkkiä tomaattimurskaa
200g pakaste maissia
1 tölkki mustia papuja
1l kanalientä

suolaa ja mustapippuria myllystä maun mukaan
lorottele Tabascoa oman maun mukaan


PÄÄLLE

cuacamolea tai avocadoviipaleita
cheddar juustoraastetta
tuoretta korianteria silputtuna
nachoja

1. Pilko sipuli pieneksi ja kuullota öljyssä hetki. Lisää pieneksi silputtu valkosipuli joukkoon ja pyörittele hetki.

2. Mittaa mausteet sipulien sekaan. Pyörittele 1min.

3. Lisää tomaatit, huuhdellut pavut, kanaliemi ja kanasuikaleet. Keitä 10-15minuuttia.

4. Mausta keiton kiehuessa suolalla, pippurilla ja tabascolla. Voit myös lisätä chiliä, jos haluat lisätä tulisuutta.

5. Sulje liesi ja anna hautua kannen alla hetki. 

6. Tarjoa Cuacamolen tai avocadoviipaleiden, sekä cheddar juuroraasreen, tuoreen korianterin ja nachojen kanssa.

You Might Also Like

0 kommenttia