Serranorulla

tiistaina, tammikuuta 10, 2017




Mieheni tilailee aina kaikenlaisia juttuja ulkomailta. Serranokinkku on muun muassa yksi niistä tuotteista, joita hän vuosittain tilaa suuremman määrän. Siinä sitä sitten syömme Serranoa eri muodoissa ja pitkään. Tämä on yksi niistä resepteistä, joita silloin aina teemme. Lapsemmekin napsivat serranorullakiekkoja suoraan jääkaapista. Kiekot soveltuva hienompaankin seisovaan pöytään. Todella herkullista!
Annoksesta tulee noin 20 kiekkoa.




4 Tortilla pakettia
n.20 kpl Sitruunatäytteisiä vihreitä oliiveja
1 punainen paprika

½ pkt (á 200g) Kevyt ruohosipuli tuorejuustoa
1 pkt (100g) Serrano kinkkua

jääsalaattia
tuoretta basilikaa




1.      Silppua oliivit ja paprika.

2.      Sivele tortillat tuorejuustolla.

3.      Levitä oliivi- paprikasilppu päälle ja peitä pinta kinkulla.

4.      Huuhtele salaatit ja basilikanlehdet. Levitä ne kinkun päälle.

5.      Kääri tortillat tiukoiksi rulliksi. Pane rullat vuokaan vieriviereen ja peitä kelmulla. Tortillat saavat vetäytyä jääkaapissa hetken.

6.      Viipaloi tortillat kiekoiksi ja tarjoile tapas-paloina

You Might Also Like

0 kommenttia