Serranorulla
tiistaina, tammikuuta 10, 2017
Mieheni tilailee aina
kaikenlaisia juttuja ulkomailta. Serranokinkku on muun muassa yksi niistä tuotteista,
joita hän vuosittain tilaa suuremman määrän. Siinä sitä sitten syömme Serranoa
eri muodoissa ja pitkään. Tämä on yksi niistä resepteistä, joita silloin aina
teemme. Lapsemmekin napsivat serranorullakiekkoja suoraan jääkaapista. Kiekot soveltuva hienompaankin seisovaan pöytään. Todella
herkullista!
Annoksesta tulee noin 20 kiekkoa.
Annoksesta tulee noin 20 kiekkoa.
n.20 kpl Sitruunatäytteisiä vihreitä oliiveja
1 punainen paprika
½ pkt (á 200g) Kevyt ruohosipuli tuorejuustoa
1 pkt (100g) Serrano kinkkua
jääsalaattia
tuoretta basilikaa
1. Silppua
oliivit ja paprika.
2. Sivele
tortillat tuorejuustolla.
3. Levitä
oliivi- paprikasilppu päälle ja peitä pinta kinkulla.
4. Huuhtele
salaatit ja basilikanlehdet. Levitä ne kinkun päälle.
5. Kääri
tortillat tiukoiksi rulliksi. Pane rullat vuokaan vieriviereen ja peitä
kelmulla. Tortillat saavat vetäytyä jääkaapissa hetken.
6. Viipaloi
tortillat kiekoiksi ja tarjoile tapas-paloina
0 kommenttia