Treenaajan Pizza

keskiviikkona, syyskuuta 13, 2017

OMG!
Tää on todella hyvää! Söimme tätä ensimmäisen kerran siskoni tekemänä täällä meillä kotona. Pidimme Pizza Partyt ja hän teki itselleen ja muillekin maistettavaksi tällaisen. Siskoni kärsii jostain suolen oireyhtymästä ja on sen tähden erittäin rajoittunut viljojen käytön ja monen muun ruoka-aineen suhteen. Tajusimme, että treenikaudella tämä on melkoisen terveellinen herkkuvaihtoehto, se nimittäin maistuu yllättävän paljon oikealle pizzalle, todella hyvälle.



Tässäpä tämä, helppo ja hyvä, kannattaa vähän sivellä öljyä paperille niin varmasti irtoaa helposti👌

Pizzapohja kananmunasta:
5 -6 kananmunaa
(0,5 tl suolaa pippuria jos haluaa)
Öljyä leivinpaperin voiteluun

1. Erottele kananmunien keltuaiset ja valkuaiset.
2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
3. Sekoita sen jälkeen joukkoon varovasti keltuaiset ja suola.
4. Kaada munavaahto öljyllä voidellun leivinpaperin päälle pellille ja levitä tasaiseksi levyksi.
5. Esipaista pohjaa uunin keskitasolla 10–15 minuuttia 200 asteessa.

6. Täytä pizza haluamallasi täytteillä

VINKKI! Käytä tomaattimurskan sijasta tomaattipyrettä (heittele sen päälle haluamiasi yrttejä, suolaa, pippuria). Tämän pohjan päällä tomaattimurska on liian kostea täyte.

7. Jatka paistamista vielä noin 10-20 minuuttia.
(Olemme pitäneet siihen asti uunissa, että Juusto on hyvin sulanut ja muutenkin näyttää kypsältä)









You Might Also Like

0 kommenttia