Christmas Panna Cotta
maanantaina, joulukuuta 25, 2017Vietimme Joulua perinteisesti perheen kesken juhlavasti syöden. Tässä teille tämän vuoden jälkiruokamme sisareni reseptillä. Se ei ole liian makea vaan juuri sopiva. Jälkiruoka sopii muihinkin vuoden juhliin. Vaikkapa uuden vuoden juhlapöytään :)
CHRISTMAS PANNA COTTA
9,9dl kermaa(3x3,3dl)
Vanilijatanko
1tl vaniljasokeria
1dl sokeria
7 liivatetta
4 cl Napue Gin
10 cl Fever-Tree Indian Tonic
Rosmariinin oksia
Puolukoita sopiva määrä
Vadelmia
Mintun lehtiä
Panna Cotta
Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.
Kaada kerma ja sokeri kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kermaan. Keitä kermaa,
sokeria ja vaniljatangon palasia kunnes kiehahtaa. Ota kattila liedeltä, poista vaniljatangot. Sekoita joukkoon puristetut liivatteet.
Jaa seos annoskulhoihin. Anna jälkiruoan hyytyä jääkaapissa tai viileässä vähintään 3 tuntia.
Napue puolukat
Tee Napue Gin drinkki yllä olevilla määrillä. Laita siihen puolukat ja rosmariinin oksa likoamaan pariksi tunniksi.
Koristelu
Koristele annokset puolukoilla, vadelmilla, mintun lehdillä ja rosmariinin oksilla. Lorauta lusikallinen puolukoiden Napue Gin drinkkiä annoksen päälle. Tarjoa! :)
Ihanaa joulunaikaa kaikille!
Soitellaan ja laulellaan taas!
Salla
0 kommenttia