Pasta Carbonara
keskiviikkona, joulukuuta 27, 2017Arki alkoi taas ja täytyy keksiä ruokaa jokaiselle päivälle. Tänään tein Pasta Carbonaraa. Tämä aito resepti on suoraan matkaltamme Italian Sardegnasta vuodelta 2008. Jälleen kerran vallan maukas, lastemme herkku ja helppo "pikaruoka". Nuorin tyttäremme nimesi Espanjan kotikaupunkimmekin Carbonaraksi ollessaan 4-vuotias 😂
PASTA CARBONARA
500g spaghettia
2 pkt pekonia
400g savukinkkua pienenä silppuna (Huom! Oikeaa lihaa)
6 munaa
2dl raastettua parmesania
1 tl mustapippuria (saa laittaa siis reippaasti)
1. Keitä spaghetit (leveämpi pasta tekee pastasta kuivahkon)
2. Leikkele pekoni saksilla kasariin ja paista kunnes kypsää. Lisää savukinkku ja pyörittele hetki.
3. Sekoita munat, juusto ja pippuri
(tänään heitin silputtuna sekaan basilikan jämät, koska en heitä ruokaa koskaan roskiin)
4. Nosta spaghetti pannulle lihan päälle
5. Kaada munaseos spaghetin päälle ja sotke
6. Kypsennä käännellen vielä hetki
Valmis
Soittellaan ja laulellaan taas!
Salla
0 kommenttia