Italialainen Lasagne
sunnuntai, helmikuuta 25, 2018Italiainspiraationi jatkuu. Tein juuri Lasagnea. Nyt yritin saada siitä sellaisen ravintola-version jota söin kerran ulkomailla. Se on pyörinyt mielessäni jo jonkin aikaa... Siinä pitää olla paljon maukasta juustoista valkokastiketta ja jauhelihan maustamisessa on käytettävä tuoreita yrttejä. Koostumus saa olla muhkea. Aidossa napolilaisessa Lasagnessa jauhelihasta tehdään pieniä lihapulia, jotka sitten ovat tomaattikastikkeessa. En nyt ryhtynyt kokeilemaan sitä kuitenkaan. Tein tavanomaisemman jauhelihakastikkeen. Tehdessäni maistelin kastikkeita ja etsin mieleni makumaisemaa. Onnistuin lopulta todella hyvin! Tuoreet yrtit sekä Pamegiano ja Ricotta juusto toivat aitoa italialaista makua ja koostumusta annokseen 😊 Ohjeen mausteet ovat varovaisia, eli maistele tehdessäsi, jotta saat täydelliset kastikkeet. Ne ovat sitten varmasti upeat yhdessä 👍
Herkullisia hetkiä!
Soitellaan ja laulellaan taas pian!
Salla
0 kommenttia