Kimchlaw
maanantaina, heinäkuuta 09, 2018Tämä tulinen kaalisalaatti on kuin pikainen Kimchi ja sopii
mainiosti grilliruokien seuraksi. Oikeasti Kimchi on korealainen hapatettu salaatti
ja siihen kuuluu paljon sokeria ja sipulia. Kuulemma jokainen korealainen tietää, kuinka
mahtavalta juuri valmistettu kuuma riisi ja tuore Kimchi yhdessä maistuvat! Tämä on siis länsimaistettu pikaversio. Jos haluat tehdä ihan oikeaa ja perinteistä Kimchiä, ohje löytyy siihen TÄÄLTÄ.
Tällä kertaa söimme Kimchlaw-salaattia mieheni suunnittelemien ja toteuttamien grilliburgerien seurana.
KIMCHLAW
400 g varhaiskaalia (puolikas isosta varhaiskaalista)
2 porkkanaa
2 kevätsipulin vartta
1 valkosipulin kynsi
3 cm inkivääriä
3 rkl Sriracha-kastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl ruokosokeria (Erytritoli -sokeria, jos olet KETO)
Tee ensin kastike maustumaan.
Raasta valkosipuli ja inkivääri, yhdistä Sriracha-kastikkeen, riisiviinietikan ja ruokosokerin kanssa kulhossa.
Raasta valkosipuli ja inkivääri, yhdistä Sriracha-kastikkeen, riisiviinietikan ja ruokosokerin kanssa kulhossa.
Sitten on salaatin vuoro.
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta porkkana. Leikkaa kevätsipulinvarret renkaiksi.
Yhdistä kaikki aineet suureen kulhoon. Mielellään anna koko hössäkän maustua hetki kylmässä ennen tarjoilua.
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta porkkana. Leikkaa kevätsipulinvarret renkaiksi.
Yhdistä kaikki aineet suureen kulhoon. Mielellään anna koko hössäkän maustua hetki kylmässä ennen tarjoilua.
0 kommenttia