Pad Thai
keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2018Tein toissapäivänä tulista Kimchlaw-salaattia mieheni maukkaiden grilliburgerien kaveriksi. OMG! Hän on aivan mestari maustamaan lihaa! Tällä kertaa meillä oli Thai-henkiset burgerit. Siksi tein kylkeen tuon Kimchlawn enkä perinteistä Coleslawta. No, mutta sitä jäi yli, joten pyöräytyin siitä eilen tällaisen Pad Thain eli pastetut nuudelit 😋
PAD THAI
200 g broileria
ripaus suolaa maustamiseen
ripaus suolaa maustamiseen
200g Kimchlaw-salaattia OHJE LÖYTYY TÄÄLTÄ
HUOM! Tätä voit ostaa myös valmiina kaupasta.
200 g riisinuudelia
2 rkl seesami- tai kookosöljyä
1 kananmuna
1 kananmuna
1 dl Cashew-pähkinöitä
1 limetti
Kastike
3/4 dl tamarinditahnaa (esim. Spice up)
3/4 dl ruokosokeria
1/2 dl kalakastiketta
Paista broilerisuikaleet isossa paistinpannussa. Mausta
suolalla.
Broilerien paistuessa, murra nuudelit muutamaan palaan kulhoon. Kaada kuumaa vettä
päälle ja anna pehmetä 2min. Valuta nuudelit, huuhtele kylmällä
vedellä ja jätä siivilään valumaan.
Sekoita kastikkeen ainekset.
Lisää broileriin öljyä ja kuumenna. Lisää Kimchlaw. Sekoittele
pari minuuttia, niin että Kimchlawkin kuumenee.
Kokoa ainekset pannun laidalle ja riko kananmuna toiseen
laitaan. Sekoita muna kokkeliksi ja sitten muuhun ruokaan.
Lisää nuudelit. Sekoita joukkoon 2/3 kastikkeesta.
Koristele annokset pähkinöillä ja limetinlohkoilla (minulla ei limettiä ollut, kaikki muu löytyi sattumalta kaapista). Pirskota
päälle loput kastikkeesta.
Erinomaisen herkullinen vasemmalla kädellä tehty ruoka 😋 Ihan kuin olis jonkun oikean kokin tekemä.
Soitellaan ja laulellaan pian!
Salla
Erinomaisen herkullinen vasemmalla kädellä tehty ruoka 😋 Ihan kuin olis jonkun oikean kokin tekemä.
Soitellaan ja laulellaan pian!
Salla
0 kommenttia