Dijonmakkara-pasta

sunnuntai, maaliskuuta 29, 2020

Välillä tekee mieli kunnon Grillimakkaraa, mutta ei sellaisenaan. Tämä pasta tekee kunniaa lihaisalle makkaralle.



DIJONMAKKARA -PASTA

 2 grillimakkaraa
 1 ruukku lehtipersiljaa
 400 g pastaa
 2 rkl merisuolaa
 2 rkl kokojyvä-dijonsinappia
 1 prk ranskankermaa

1. Laita pastavesi kiehumaan. Muista lisätä suola keitinveteen. Keitä pasta, kun vesi on kiehuvaa.
2. Leikkaa makkarat ohuiksi siivuiksi. Hienonna lehtipersilja.
3. Paista makkarasiivut pannulla rapeiksi molemmin puolin.
4. Valuta pasta ja nosta se pannulle.
5. Sotke ranskankerma ja sinappi keskenään. Kaada seos pastan ja makkaroiden päälle. Pyörittele varovasti sekaisin.  Sekoita joukkoon myös osa lehtipersiljasta. Jätä loput tuoreena pinalle.

Tarjoa heti!



Maukasta makkarahetkeä!

Soitellaan ja laulellaan,
Salla

You Might Also Like

0 kommenttia