Cobb-Salad
maanantaina, kesäkuuta 29, 2020Tämä hurmaava salaatti sopii mainiosti perjantai-iltaan raikkaan kylmän valkoviinilasillisen kera. Tällä reseptillä teet sopivasti 4 annosta. Reseotissäni ei ole avokadoa, koska olen niin törkeän allerginen sille. Mutta voit siis toki lisätä sitä, jos haluat.
COBB-SALAD
4 kananmunaa
1pkt(170 g)pekonia
1rs(300 g) broilerin filettä kuutioituna
1rkl öljyä
suolaa
pippuria
cajunmaustetta
valkosipulijauhetta
suolaa
pippuria
cajunmaustetta
valkosipulijauhetta
1/2(50 g) punasipulia
2(200 g) tomaattia
1ps(100 g) jääsalaattia
1/2pkt(à 175 g) Aura sinihomejuustoa
1/2pkt(à 175 g) Aura sinihomejuustoa
Kastike
2rkl punaviinietikkaa
1-2rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus pippuria
ripaus sokeria
1. Keitä munat koviksi. Jäähdytä, kuori ja lohko ne.
2. Paista pekonit rapeiksi. Nosta pekonit talouspaperin päälle valumaan.
3. Paista broilerit kypsiksi ölyssä. Mausta suolalla, pippurilla, cajunmaustetta ja valkosipulijauhetta.
4. Suikaloi pekoni ja sipuli, lohko tomaatit. Paloittele sinihomejuusto ja revi salaatti. Asettele kaikki ainekset tarjoiluvadille.
5. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja pirskottele salaatin päälle juuri ennen tarjoamista.
Bon Apetit!
Soitellaan ja laulellaan taas!
Salla
0 kommenttia