Espanjan salaatti "Ensalada Campera"

maanantaina, kesäkuuta 29, 2020


Espanjalainen ihana lounassalaatti. Sopii kuumaan kesäpäivään. Teimme ekan kerran tätä espanjan kodissamme. Sen jälkeen sitä on tarjottu mm. sisareni Baby Showerissa paahtopaistin, lohirullien jne. kaverina. Aina onnistuu!



ENSALADA CAMPERA

2 kg pieniä uusia perunoita
2 vihersipulia
1 punainen paprika
1 vihreä paprika
400g tonnikalaa
4 kananmunaa
kivettömiä oliiveja
suolaa
oliiviöljyä
jereziläistä viinietikkaa (tai muuta punaviinietikkaa)
mustapippuria

1. Pese perunat ja keitä ne kuorineen suolatussa vedessä. 
2. Keitä kananmunat.
3. Hienonna vihersipuli ja kuutioi paprikat. Laita kulhoon odottamaan.
4. Kuori jäähtyneet kananmunat. Lohko ne 4 osaan.
5. Sekoita perunat, vihannekset ja oliivit. Aseta tarjoiluastiaan. Ripottele päälle tonnikala sekä asettele munat reunoille.
6. Valmista salaatinkastike sekoittamalla öljy, viinietikka, suola ja ripaus pippuria. Lorauta salaattikastiketta reilusti salaatin päälle. 

Hyvää ruokahalua!


Soiteellaan ja laulellaan pian!
Salla

You Might Also Like

0 kommenttia