Tagliata Di Manzo
keskiviikkona, marraskuuta 25, 2020Viime lauantain perhedinnerimme oli vallan yksinkertainen, mutta aivan sairaan herkullinen 😋 Tagliata di Manzo ja kaverina Focacciaa dippaltuna oliiviöljy, balsamico, sormisuola -sekoitelmaan. Foccaccian ohje löytyy TÄÄLTÄ. Sisäpaisti kypsyy uskomattoman meheväksi rauhallisesti matalassa lämmössä paistaen.
TAGLIATA DI MANZO
1kg Naudan sisäpaistia
Sormisuolaa
Mustpippuria myllystä
1 puska Rucolaa
4rkl Oliiviöljyä
100g Parmesaania lastuina
4 rkl paahdettuja Pinjansiemeniä
100g Kirsikkatomaatteja
1. Ota liha huoneen lämpöön noin 30min ennen paistamista.
2. Paahda pinjansiemenet pannulla ja halkaise pestyt kirsikkatomaatit.
3. Mausta lihan pinta joka puolelta suolalla ja pippurilla.
4. Aseta paistomittari lihan paksuinpaan kohtaan. Paista 125-asteisessa uunissa, kunnes mittari osoittaa tasan 57 astetta. Ota liha vetäytymään folion alle noin 10 minuutiksi ennen viipalointia. Levitä viipaleet tarjoiluvadille.
5. Heittele rucolat lihan päälle. Valuta salaatille öljyä ja balsamicoa.
6. Viimeistele parmesaanilla, sormisuolalla, pippurilla, paahdetuilla pinjansiemenillä ja tomaatin puolikkailla.
Tarjoa ryhdikkään punaviinin kanssa. Herkullista!
Soitellaan ja laulellaan!
Salla
0 kommenttia