Black Bean -side dish
maanantaina, tammikuuta 04, 2021Meillä lojui kaapissa mustia papuja. Päätinpä siis tarjota perheelleni Taco-aterian ja tehdä Black Bean -side dishin sekä mexicolaista riisiä lisukkeeksi. Ohje riisiin löytyy täältä.
Tässä tulee siis herkullisen papumössön ohje. Löysin ohjeen jostain Miamista ostamastani juorulehdestä. Maku on ihanan hellä, samanlainen kuin South Beachin Espanola Waylla sijaitsevan Kuubalaisen Havana 1957 -ravintolan mustapapumössössä. Olemme käyneet siinä samassa ravintolassa jo kolme kertaa. Aina on pakko päästä uudestaan. Ruoka on niin herkullista!
BLACK BEAN -SIDE DISH
2 tölkkiä / tetraa mustia papuja
1 pieni sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 rkl silputtua korianteria
1/2-1 tl cayennepippuria
suolaa maun mukaan
1. Kaada pavut nesteineen kattilaan.
2. Silppua sipuli ja hienonna valkosipuli papujen sekaan.
3. Kiehauta ja laske lämpötila pienemmälle. Lisää silputtu korianteri, cayennepippuri ja suola. Anna poreilla noin 5-10 minuttia ja side dish on valmis tarjottavaksi.
Koristele ripottelemalla päälle korianteria.
Soitellaan ja laulellaan pian!
Salla
0 kommenttia