Quesadillat
lauantaina, lokakuuta 20, 2018Tulin tyttöjeni kanssa I Love Me messuilta ja mieheni oli aloittanut tekemään meille iltaruuaksi Quesadilloja. Ihanaa perjantai-illan ruokaa! Minä pyöräytin kaveriksi Tomaattisalsan, jonka resepti löytyy TÄÄLTÄ. Ne ovat täydelliset yhdessä 😋
QUESADILLAT KANALLA
4 hengelle
400g erittäin pieneksi leikeltyä kanafileitä
5 rkl Chipotle Tabascoa
3 rkl tomaattipyreetä
2 rkl öljyä
2 rkl öljyä
1 limen mehu
1 tl sokeria
ripaus suolaa
8 tortillaa
Cheddar -juustoraastetta
Mozzarella-juustoraastetta
1 prk Creme fraichea
1. Paista kanafileet kypsiksi, mausta hieman suolalla ja pippurilla. Voit maustaa fileitä myös chilillä, jos haluat. Leikkele erittäin pieneksi.
2. Aseta kanat kulhoon. Sekoita joukkoon Tabasco, tomaattipyree, öljy, limen mehu, sokeri ja suola. Huom! Ole varovainen suolan kanssa, sillä kanoja on jo hieman suolattu. Aseta mössö jääkaappiin maustumaan hetkeksi.
3. Levitä kanatäytettä 4 tortillan päälle. Ripottele päälle myös juustoraasteet.
4. Asetä jokaisen täytetyn tortillan päälle lopuksi vielä toiset tortillat kansiksi.
5. Lämmitä Quesadilloja uunissa 200 asteessa muutama minuutti niin, että täyte lämpenee ja juustot sulavat. Me paistamme Quesadillat aina pöytägrillin välissä, jotta saamme kauniit raidat rapeutta pintaan.
QUESADILLAT LIHALLA
400g jauhelihaa
tacomausteseos
tomaattipyreetä
8 tortillaa
Cheddar -juustoraastetta
Mozzarella-juustoraastetta
1 prk Creme fraichea
1. Paista jauheliha ja mausta taco-mausteella.
2. Täytä 4 tortillaa levittämällä ensin tomattipyreetä kevyesti letuille, päälle liha ja juustoraasteet. Lopuksi tortillojen päälle vielä toiset tortillat.
3. Paista samoin kuin kana-täytteiset Quesadillat 200 asteessa muutama minuutti.
Tarjoa näitä raikkaan ja kylmän oluen kanssa!
Soitellaan ja laulellaan taas pian!
Salla
0 kommenttia