Jäämango
lauantaina, huhtikuuta 11, 2020Tänä pääsiäisenä herkuttelemme seuraavalla menulla
Souvlaki-marinoitua karitsaa OHJE TÄÄLLÄ
Jogurttikastike OHJE TÄÄLLÄ
Tabbouleh-salaatti OHJE TÄÄLÄ
Hummusta ja pitaleipää
Viininlehtikääryleitä
Jäämangoa
Tämä Jäämango on tajunnan räjäyttävän hyvää! Chili ja sumakki makean mangon päällä vievät kielen mennessää. Vähän kuin sorbettia söisi. Herkullista! Huippukokki Hans Välimäen herkku.
JÄÄMANGO
2-4 kpl kypsiä mangoja
½ tl sumakkia
½ tl kuivattua chiliä
3-4 rkl tuoretta ohueksi leikattua minttua
Halkaise mangot ja poista kivi.
Leikkaa mangojen liha ristiviilloilla ”ristikoiksi” ja nosta liha kuperasti ulos kuorestaan.
Pakasta n 1-2 h ennen tarjoilua.
Nosta tarjoiluastiaan, ripottele päälle sumakkia ja chiliä sekä viimeistele minttuhakkeluksella.
Jälkiruoka on valmis nautittavaksi!
Soitellaan ja laulellaan taas pian!
Salla
0 kommenttia